Voor onze vestiging Sushi Time Den Haag in New Babylon zijn we op zoek naar allround keuken en bedienend personeel full time (38 uur) en dit houdt bij ons in gemiddelde 3,5 dag per week aangezien de diensten van 10.00 tot 21.00 uur zijn. Part time is ook mogelijk met een minimum van 2 hele dagen. De vestiging is 7 dagen per week open, je wordt daarom flexibel ingezet zowel doordeweeks als in het weekend. Waarom noemen we het een allround functie? Ons bedrijf is klein en daardoor niet zo strak geregeld in keuken en bedieningskant, ieder heeft zijn taak, maar er wordt van je verwacht dat je zowel in de keuken als in de bediening meehelpt binnen dit team. Dat maakt het een hele afwisselende functie.

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je werkt in een restaurant met open keuken en weet gasten op een prettige manier te benaderen en te helpen.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de horeca en (het liefst) in het bezit van Sociale Hygiëne, anders bereid om het te halen.
  • Je kan zelfstandig werken, maar ook in klein teamverband (2 à 3 personen) de leiding nemen.
  • Je zorgt voor de communicatie naar de mede collega’s toe en zorgt gedurende de dag dat zowel de keuken taken, de bediening taken als de schoonmaaktaken in goede banen worden geleid
  • Je bent meewerkend in de open keuken, maar bent ook bereid om de bediening mee te helpen en visa versa.
  • Je bent stress bestendig en bent flexibel inzetbaar en bent bereid om zowel door de weeks als in het weekend te werken in een wisselrooster met je collega’s.
  • Je bent bekend met excel en met het doen van “lichte” administratieve werkzaamheden zoals het afsluiten van de dienst op het einde van de dag.
  • Voor de keuken kant is een basis kennis van de keuken en HACCP kennis een vereiste. Ervaring in een sushi keuken is een pré maar geen must, ons team leidt je intern op tot sushi specialist.

Zie jij je jezelf als onze nieuwe collega in één van deze functies in Den Haag ? Stuur dan je cv en motivatie naar johnvw@sushitime.nl t.a.v. John van Wijk.