Vacature Productiemedewerker(s}

Vacature: Voor de Centrale keuken van Sushi Time in Uithoorn zijn wij vanwege uitbreiding per direct op zoek naar: Productie medewerker

Sushi-van-Sushi-TimeIn onze centrale keuken maken wij 365 dagen per jaar de basis producten voor onze Sushi Time winkels en externe klanten zoals hoogwaardige kwaliteit sushirijst, we snijden alle vis voor de winkel, doen voorbereidende werkzaamheden en voor externe klanten rollen we ook sushi (machinaal). Dit wordt daarna dagelijks van Uithoorn naar de winkels getransporteerd. Momenteel groeit Sushi Time verder. Op dit moment zijn er 14 winkels actief geopend en er staan er nog een aantal op de planning om te openen.

Takenpakket productiemedewerkers

Als productiemedewerker ben jij een belangrijke spil in het web van medewerkers die dagelijks werken aan het leveren van een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Een greep uit het totale takenpakket van de centrale keuken, waar we jou in eerste instantie zullen inzetten in de rijstkeuken:

 • rijst koken via een machinaal proces, dit houdt in : rijst wassen, rijst koken en rijst mengen;
 • rijst verwerken tot verschillende producten zoals rijst bolletje en rijst sheets (dit gebeurt ook machinaal);
 • uitgifte klaar maken van je product (juiste verpakkingen, stickeren);
 • aanvullen van de benodigdheden voor de rijstkeuken en signaleren wanneer iets besteld dient te worden;
 • schoonmaak van de onderdelen en de keuken.

Uiteraard bestaat de keuken ook uit meer onderdelen welke afhankelijk van jouw ervaring en motivatie we je ook zullen en kunnen leren. Denk hierbij aan het produceren van sushi, het doen van Mise-en-place (voorbereidende) werkzaamheden.

Je werkt in een klein team en bent verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen van die warme (rijst) keuken. Je volgt elke dag een planning en zorgt dat de producten die besteld zijn uitgegeven kunnen worden. Je begrijpt dat in de levensmiddelen industrie persoonlijke hygiëne en goede voedselveiligheid een must zijn en je bent hiermee bekend.

SushiTimeCentraleKeukenVaardigheden productiemedewerker

Herken je jezelf in het lijstje hieronder? Dan is productiemedewerker wellicht op jouw lijf geschreven!

 • basis kennis hygiëne in een keuken
 • zelfstandig en flexibel
 • een echte teamplayer
 • een aanpakker
 • gestructureerd (je moet structuren / planningen feilloost kunnen volgen)
 • stressbestendig

Ervaring in de horeca/ food branche/ levensmiddelen industrie is in onze optiek noodzakelijk is om deze functie goed te kunnen vervullen. Echter vinden wij de mentaliteit en houding van ieder teamlid het allerbelangrijkst, want als de wil er is om het te leren dan kunnen we je de werkzaamheden wel aanleren. De processen in deze sushi keuken zijn namelijk specifiek daarom zal je toch eerst een trainingstraject doorlopen.

Wat bieden wij jou?

We bieden jou een marktconform salaris aan op basis van ervaring en aantoonbare vaardigheden dit ligt rond de € 2000 bruto voor 38 uur. Het is mogelijk een full time contract te krijgen, maar ook is het mogelijk part time te werken. De werkzaamheden vinden altijd plaats van 05:00 / 06:00 uur tot 13:30 / 14:30 uur. Secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een gesprek met je besproken zoals reiskosten.

Interesse?

Heb je interesse? Mail je CV en motivatie naar Sushi Time via : rene@sushitime.nl.

wil je dit artikel delen?