[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.6″]

Sushi Time heeft inmiddels 9 vestigingen en er komen er meer bij. Sushi Time heeft in totaal 3 restaurants waar gasten ook sushi kunnen afhalen of laten bezorgen. Ook heeft Sushi Time 7 vestigingen waar je alleen kan afhalen of laten bezorgen.

Voor regio Amsterdam en Amstelveen zijn wij op zoek naar een full time of (meerdere) parttime Assistent bedrijfsleider(s) die in vestiging Stadshart Amstelveen maar ook in het WTC te Amsterdam ons team wil komen versterken. Deze assistent bedrijfsleider is iemand die onder andere onze vestigingsmanager ondersteunt door de dagelijkse gang van zaken in de vestiging onder zijn of haar hoede te nemen en zijn plaats inneemt in zijn afwezigheid. Je bent iemand die zelfstandig kan werken in een klein team, je durft ook verantwoordelijkheid te nemen voor taken die die dag gedaan moeten worden.

Sushi Time WTC te Amsterdam in het WTC gebouw G Zuidplein boven Cafe de Blauwe Engel

Dagelijkse werkzaamheden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jong en dynamisch team, heb je minimaal 2 jaar werkervaring in de horeca en ben je minimaal 2 volle dagen per week beschikbaar van 10.00 tot 21.00 uur ? Kan jij je vinden in de volgende woorden?

Zie jij je jezelf ons team versterken? Stuur dan je cv en motivatie naar Barbara van Son via barbara@sushitime.nl

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]