Sushi Time Amstelveen sushi eten aan de lopende bandSushi Time heeft inmiddels 10 vestigingen. In totaal 3 restaurants met lopende band waar gasten ook sushi kunnen afhalen of laten bezorgen. Ook heeft Sushi Time 7 vestigingen waar je alleen kan afhalen of laten bezorgen. Voor onze vestiging in het Stadshart Amstelveen en WTC Amsterdam zijn we op zoek naar een Sushi kok die zelfstandig kan werken.

Hoe zien wij jouw rol als sushi kok?

In beide restaurants zijn de werkzaamheden als Sushi kok hetzelfde. Omdat Sushi Time een centrale keuken heeft waar alle rijst gekookt wordt en deel van de producten vandaan komt start je om 10.00 uur in de winkels. Je begint met alle voorbereidingen om het restaurant op te starten voor de lunch. Daarna start de lunch shift en is het erg belangrijk dat je leuke creatieve creaties maakt die je op de band plaatst, naast het standaard assortiment. Gedurende de dag maak je orders voor de klanten, schenk je een drankje voor ze in en snijdt je vis en doe je overige voorbereidende werkzaamheden. Je bent bekend met alle HACCP regels die er zijn en doet de benodigde registraties. Verder zorg je dat je alle benodigde schoonmaakwerkzaamheden doet en dat je samen met je collega’s de gasten helpt waar nodig. We zijn in Sushi Time één team en werken minder in de verdeling keuken en bediening, maar iedereen helpt elkaar.

 

Wie ben jij?

Sushi Time personeel gezochtJij bent :

  • Communicatief vaardig, representatief en service gericht.
  • Iemand met ervaring in de keuken, liefst al ervaring in een sushi keuken. Je bent bekend met alle HACCP hygiëne regels die er zijn.
  • Een doorzetter, een aanpakker, je geeft niet snel op en ziet altijd het positieve van iets in (glas is bij jou altijd halfvol);
  • Gestructureerd en stress bestendig;
  • Een teamplayer, bereid goed samen te werken in een klein team en creatief;
  • Fulltime (4-5 dgn) of Parttime (liefst 2 dgn) beschikbaar. Bereid om minimaal 1 dag in het weekend te werken.Onze diensten zijn in het Stadshart van 10:00 tot 18:30 uur en op donderdag tot 21:00 uur en in het WTC zowel overdag als ’s avonds aangezien we van 12-21uur open zijn, dus werken we van 10.30 tot 21.00/22.00 uur.
  • Bereid om in 2 vestigingen te werken en vindt het fijn dat je veel afwisseling hebt in je werk.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Neem dan contact op met Barbara van Son via werken@sushitime.nl