Winkel medewerker Westwijk

Sushi Time WestwijkSushi Time heeft inmiddels 10 vestigingen. In totaal 3 restaurants met lopende band waar gasten ook sushi kunnen afhalen of laten bezorgen. Ook heeft Sushi Time 7 vestigingen waar je alleen kan afhalen of laten bezorgen. Voor onze vestiging in Amstelveen Westwijk zijn we op zoek naar een Winkel medewerker met verantwoordelijkheidsgevoel voor fulltime of parttime.

Hoe zien wij jouw rol als winkel medewerker?

Je bent actief in de winkel bezig met de verkoop van de sushi. Je bedient de kassa, adviseert klanten en helpt de rest van het team waar kan met het klaarmaken en klaarzetten van de orders.

Wie ben jij?

Jij bent :

  • Communicatief vaardig, representatief en service gericht.
  • iemand met interesse in food / sushi. Keuken ervaring is een pré maar is niet een must. Wij gaan je zelf leren sushi te maken en te rollen, zodat je net als de rest van het team zoveel mogelijk all-round inzetbaar bent;
  • een doorzetter, een aanpakker, je geeft niet snel op en ziet altijd het positieve van iets in (glas is bij jou altijd halfvol);
  • Gestructureerd en stress bestendig
  • Fulltime (4-5 dgn) of Parttime (liefst 2 dgn) beschikbaar. Bereid om minimaal 1 dag in het weekend te werken.Onze diensten zijn zowel overdag als ’s avonds aangezien we van 12-21uur open zijn. Liefst beschikbaar op in ieder geval beschikbaar op vrijdag & zaterdag.
  • oplossingsgericht, je kunt goed en snel schakelen en kan creatief oplossingen bedenken;

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Neem dan contact op met Jesse Tjabring via jesse@sushitime.nl

wil je dit artikel delen?