Heb jij minimaal 1 à 2 dagen per week tijd om te werken of meer? Ben je iemand die een gastvrije instelling heeft en het leuk vindt om gasten het naar de zin te maken en te helpen met hun bestelling? Ben je gek van sushi? Houdt je van werken in de foodbranche? Dan zijn wij jouw match! Wordt jij onze nieuwe winkelmedewerker met gastvrije instelling?

Wij zijn op zoek naar iemand als winkelmedewerker aanvulling van ons team die en (bij)baan zoeken en die een goede motivatie hebben en dingen aanpakken. Bij Sushi Time werk je allround, dus zowel bediening in het restaurant, als bedienen van de take out counter als stukje keuken. De nadruk ligt wel op de bedieningskant en taken. In vestiging Amstelveen zijn we elke dag van 10-18:30 uur werkzaam en op donderdag is er koopavond tot 21:00 uur. We zoeken mensen die het gewend zijn om in kleine teams te werken en die het fijn vinden om zelfstandig aan de slag te gaan. Je staat namelijk vaak maar in een team van 2 personen. Betekent dus ook dat je verantwoordelijk bent voor de winkel samen met je collega.

Salaris

Wij betalen boven minimum loon maar je salaris is afhankelijk van je leeftijd. Wanneer je langer bij ons werkt is je prestatie ook zeker van invloed op je salaris. Je hebt geen keuken ervaring nodig, want sushi is zo’n specifiek product, wij leiden je intern op. Belangrijker vinden wij je mentaliteit, we zoeken gastvrouwen/gastheren, aanpakkers, teamplayers en flexibele mensen. Als je solliciteert voor deze vestiging is het wel belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden bezit en representatief bent. Je zult veel klantcontact hebben dus je moet niet bang zijn om mensen aan te spreken.

Interesse? Ben je minimaal 2 dagen beschikbaar waarvan ook 1 dag in het weekend? Mail dan je cv en korte motivatie graag voor welke vestiging je solliciteert naar barbara@sushitime.nl t.a.v Barbara van Son