Vacatures Sushi Time

sushi-maken-workshop-sushitime

Werken bij Sushi Time is leuk! Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die in onze Sushi Time vestigingen willen werken als baliemedewerker, keuken medewerker of sushi bezorger. Spreekt deze vacature je aan? Stuur ons dan een email.

Wat het fijne van werken bij Sushi Time is, dat je niet persé ervaring hoeft te hebben in het maken van sushi, want wij kunnen met onze werkmethode het je heel makkelijk leren. Uiteraard is ervaring in een andere sushi zaak of een andere horeca zaak in zowel keuken als bediening een pré, maar geen must.

Wat kan je van werken bij Sushi Time verwachten?

Sushi Time VacaturesBij Sushi Time zorgen we voor een leuke werksfeer en werken we met de beste sushi van Nederland. Als je in onze keuken komt werken, leren we je ons hele sushi assortiment te maken van A tot Z. Je zorgt ervoor dat alle orders die binnen komen met je team gemaakt worden en zo snel mogelijk bezorgd kunnen worden.

Denk hierbij aan het rollen van sushi, het frituren van bijgerechtje of ingrediënten voor je sushi, het mooi presenteren en decoreren van de sushi en zorgen voor een goede verpakking. Je zorgt dat het voor je klant een feestje wordt om onze sushi te gaan eten.

Nadat jouw werk erop zit zorgt de balie medewerker die het overzicht heeft over alle orders, dat de order zo snel mogelijk met een koerier meegegeven wordt. Deze baliemedewerker neemt de orders aan, verwerkt de orders op tijd en zorgt dat de koeriers op tijd de deur uit gaan met de order. De balie medewerker plant welke sushi orders met elkaar mee kunnen. Mocht de sushi bezorger door drukte niet op tijd weg kunnen, dan heeft de baliemedewerker de taak om klanten tijdig te informeren. Ook eventuele problemen, klachten of vragen van klanten worden door de baliemedewerker afgehandeld.

Als sushi bezorger heb jij als taak om de sushi die net door je collega’s netjes is gemaakt en verpakt bij de klant te bezorgen. Het is de bedoeling dat je de klant goed aanspreekt en eventuele vragen van de klant direct al kunt beantwoorden. Bij afleveren vraag je de klant even haar bestelling te controleren zodat als er problemen zijn, jij direct kan schakelen met je collega’s in de winkel en er al een oplossing kan komen voor bijvoorbeeld een vergeten product of een product dat niet goed is aangekomen. Jij bent mede het gezicht van Sushi Time, een rol die dus ook enorm belangrijk is binnen ons bedrijf.

Bij Sushi Time geloven we in teamwork. Je bent onderdeel van het team en met elkaar hebben we 1 taak en dat is mooie en lekkere sushi maken en dit bezorgen bij de klant. Alle processen die daarbij komen kijken (maken, bezorgen en schoonmaken), dat wordt als team gerealiseerd. Een team helpt elkaar, één team, één taak!

Wie zoeken wij voor onze vacatures?

Wij zijn op zoek naar mensen die zich kunnen vinden in het volgende profiel. Je bent:Sushi Time personeel gezocht

  • een echte aanpakkers, bij jou is het glas altijd halfvol;
  • iemand met interesse in food en met name dus sushi;
  • iemand die flexibel is;
  • een echte team player;
  • communicatief vaardig, representatief en je weet hoe om te gaan met mensen die klachten uiten;
  • iemand met kennis en ervaring op het gebied van HACCP, maar mocht je dit niet hebben dan leren we je dit;
  • voldoende beschikbaar, liefst minimaal 1 dag per week en meer is altijd een pré;
  • stress bestendig, jij ziet het als een uitdaging als het drukker wordt om als team alle orders klaar te krijgen en te bezorgen;
  • als je solliciteert voor bezorger in bezit van een (scooter) rijbewijs en hebt goede wegenkennis van de plaats waarvoor je solliciteert
 
 

Wat te doen?

Kan jij je helemaal vinden in 1 van de bovenstaande functies binnen een Sushi Time vestiging ? Solliciteer dan bij één van onze vestigingen door een email te sturen en vermeld hier wel in welke rol / functie jij denkt dat het beste bij je past ( keukenmedewerker, baliemedewerker of bezorger fiets, scooter of auto).

Vraag de vestiging waar je solliciteert naar de voorwaarden betreft o.a. werktijden en jouw salaris. Je kunt de email adressen van al onze vestigingen vinden op onze contactpagina. 

Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega…..

Meer nieuws