VESTIGINGEN

Waar in Nederland vindt je alle Sushi Time vestigingen?

Sushi Time vindt u inmiddels in diverse plaatsen, in totaal hebben we momenteel 17 vestigingen (en er zijn een aantal winkels in aanbouw en er volgen er snel meer). Zo zijn er 3 Sushi Time restaurants in Nederland te vinden in WTC Amsterdam, Stadshart Amstelveen en New Babylon Den Haag. Eveneens zijn er 14 winkels voor take out & delivery in Amersfoort, Amsterdam West, Amstelveen Westwijk, Baarn, Driebergen, Gorinchem, Haarlem, Hilversum, Leiden , Nijkerk, Purmerend, Tiel en Utrecht. Onze nieuwste aanwinst zal eind juni openen in Purmerend. Benieuwd naar wat Sushi Time allemaal te bieden heeft? Kom dan gerust een keer langs in één van onze winkels!

Assortiment vestigingen

In alle vestigingen kun je terecht om de lekkerste sushi en more af te halen. Maar al onze winkels bezorgen ook. Tevens kun je in de 3 restaurants plaatsnemen aan een lopende band waar al onze sushi ronddraait. Hoewel de menukaart dus ronddraait, vindt u hier alvast de menukaart online zodat u een indruk krijgt van wat we allemaal zoals serveren.

Elke woensdag is het een speciale dag bij Sushi Time. Dan is het namelijk Woensdag Sushidag! Op elke locatie krijg je op deze dag 50% korting op alle menu’s en boxen als je de sushi uiterlijk dinsdag avond 24:00 uur hebt besteld en woensdag komt afhalen! Deze actie geldt dus alleen bij afhalen van je sushi. De korting is alleen geldig op de gewone menuprijs en niet op de actieprijs. Wil je meer hierover weten, ga dan naar onze Actie pagina of bestel meteen in onze webshop.

vestigingen Sushi Time

vestigingen Sushi Time

Sushi Sensation Actie Box

Sensation Box

(seizoensbox) 44 stuks sushi voor 2 à 3 personen van €52,00 voor €29,95

informatie | bestellen Alle vestigingen

Insta-button

Volg ons op Instagram @SushiTimeNederland en wij zouden het leuk vinden als je ons vermeld in je post of stories.
VOLG ONS OP INSTAGRAM

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!