[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

In onze vestiging Baarn zijn we op zoek naar een vestigingsleider die de vestiging wil gaan leiden met alles wat daarbij komt kijken. Het is zelfs mogelijk om of deels of geheel eigenaar (franchisenemer) van deze vestiging te worden. Je bent geheel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze kleine maar leuke, gezellige en groeiende vestiging. Uiteraard doe je dit samen met een jong en enthousiast reeds zelfstandig werkend klein team van 3 winkelmedewerkers en een stuk of 5 koeriers. Dagelijks zijn er 2 tot 4 mensen werkzaam in de winkel.

Openingstijden

Op dit moment is de winkel open van 16.00 tot 20.00 uur en werken we van 15:15 tot 20:15 uur. (Maar wellicht is er potentie voor langer open en vroeger open). Uiteraard beginnen we met het opstarten van de winkel door alle sushimenu’s klaar te maken. Een deel van de sushi wordt dagelijks aangeleverd vanuit de Centrale keuken en een deel in rijst en ingrediënten en dat wordt zelf in de winkel bereid. Je hoeft geen sushimaster te zijn, maar we willen wel iemand die kritisch is op de kwaliteit hoe het uitgeleverd wordt aan onze klanten. Kwaliteit en presentatie staat voorop, dat is namelijk het bestaansrecht van je onderneming.

Wat houdt de vacature in?

Tijdens de shift bedien je klanten, maak je mooie sushi voor klanten en orders die online binnenkomen, je stuurt koeriers aan en bent verantwoordelijk voor de schoonmaak, afsluiten van de kassa en het goed achterlaten van de winkel. Omdat wij werken met een “rauw” product is bij ons kennis van HACCP, registraties, schoonmaak en registreren een belangrijk aspect.

Wie ben jij?

Vacature in Team Sushi Time BaarnOm de winkel rendabel te laten draaien dien je de kengetallen dagelijks en wekelijks in de gaten te houden en bij te sturen. Je bent verantwoordelijk voor het rooster en voor het beoordelen van het huidige personeel. Tevens dien je nieuw personeel aan te nemen indien nodig. Verder ben je:

Ben jij geïnteresseerd in de vacature en zie jij je jezelf als onze vestigingsleider of als de eigenaar van Sushi Time Baarn? Stuur dan je cv en motivatie naar Barbara van Son via barbara@sushitime.nl

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]