sushitime-amstelveen-stadshart2Sushi Time heeft inmiddels 10 vestigingen. In totaal 3 restaurants met lopende band waar gasten ook sushi kunnen afhalen of laten bezorgen. Ook heeft Sushi Time 7 vestigingen waar je alleen kan afhalen of laten bezorgen. Voor onze vestiging in het Amstelveen Stadshart zijn we op zoek naar een vestigingsmanager, die het een uitdaging vindt om de hele winkel /restaurant te runnen en wellicht uiteindelijk (deels) eigenaar te worden.

Hoe zien wij jouw rol als Vestigingsmanager?

Het restaurant Sushi Time in het Stadshart Amstelveen heeft slechts 25 zitplaatsen aan de lopende band. We zijn 7 dagen per week open van 10.00 uur tot 18:30 uur en donderdag een koopavond tot 21.00 uur. Alle Sushi Time vestigingen krijgen hun rijst en ingrediënten en een deel van de rollen aangeleverd vanuit de Centrale keuken gelegen in Amstelveen. Jij bent verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen van het restaurant.

Heb je altijd al een eigen bedrijf willen hebben? Dan is de potentie er ook om (deels) eigenaar te worden. Wij hebben zelf 6 eigen zaken van de 10 die er totaal zijn. Onze wens ligt er om uiteindelijk overal (deels) eigenaren in de winkels en restaurants te hebben staan. Maar eerst dien je een bedrijf te leren kennen voordat we van beide kanten weten welke kant we gezamenlijk opgaan. Daarom kun je starten als vestigingsmanager met alles wat daarbij komt kijken en daarna eventueel doorgroeien tot deels of volledig eigenaar. Dat ligt eigenlijk voornamelijk aan jouw eigen capaciteiten en motivatie. We zijn op zoek naar goed gemotiveerde mensen die de uitdaging zien om van een bestaande vestiging iets te maken en dit verder uit te bouwen.

Wat houdt de functie in?

Als vestigingsmanager ben je meewerkend en verantwoordelijk voor het restaurant in de breedste zin des woord. Je start met je collega’s het restaurant op. Je helpt elkaar met de sushi menu’s maken, de lopende band vullen met sushibordjes en het restaurant startklaar maken voor de dag, dus alles netjes opgedekt en schoon. Na de opstart draai je met zijn 2-en en soms met zijn 3-en de shift. Je helpt gasten en klanten. Met zijn 2-en zorg je ervoor dat iedereen geholpen wordt en de sushi à la minute gemaakt wordt. Op de rustigere momenten gaan jullie opruimen en schoonmaken en zorgen dat er voldoende mise en place is gedaan voor de dag erna. Aan het einde van de dag sluit je het restaurant (de kassa) af. Het allerbelangrijkste is een gastvrije instelling en houding richting de gast gedurende de hele dag.

Verder dien je als vestigingsmanager te zorgen voor een goede inkoop, voldoende personeel maar niet te veel. Je houdt dus de kengetallen van het restaurant in de gaten (personeels% en inkoop%) en je probeert elke week weer te verbeteren hierin. Je bent creatief met leuke acties en vindt het leuk om dit ook via Social Media te delen. Je bent continue bezig hoe je het gebied van het Stadshart kan aanspreken met onze diensten en producten. Ook zorg je voor de juiste bezetting en vult het team aan met gemotiveerde mensen uit of je netwerk of werft nieuwe mensen indien dit nodig is.

Wie ben jij?

Jij bent :

  • een echte gastheer of gastvrouw waarbij horeca in het bloed zit, liefst met een beetje keuken achtergrond;
  • in bezit van Sociale hygiëne en kennis van HACCP;
  • sushi ervaring is een pré maar is niet een must. Wij gaan je zelf leren sushi maken en rollen, zodat je net als de rest van het team all-round inzetbaar bent en alles weet van A tot Z;
  • een doorzetter, een aanpakker, je geeft niet snel op en ziet altijd het positieve van iets in (glas is bij jou altijd halfvol);
  • communicatief vaardig, weet hoe om te gaan met klachten en bent representatief;
  • goed in het leiding geven van je team. Je bent een teamplayer en ook een teambuilder. Je weet je team te motiveren en bent de ene keer onderdeel van, maar weet ook wanneer je erboven moet staan;
  • iemand die afwisseling van operationeel versus management erg leuk vindt;
  • stress bestendig;
  • oplossingsgericht, je kunt goed en snel schakelen en kan creatief oplossingen bedenken;

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Neem dan contact op met Barbara van Son via barbara@sushitime.nl