[socialfonts]

sushi-bannerHartelijk bedankt voor uw bestelling

[samenvatting]

denhaagOns team gaat met uw bestelling aan de slag. U ontvangt van uw order een bevestiging via e-mail. Indien u die niet ontvangt, kijk dan eerst in de spamfolder van uw e-mailprogramma. Sushi Time staat voor uitstekende kwaliteit, snelle levering en goede service.

Wij streven er naar uw bestelling binnen 30 – 45 minuten bij u te leveren. Indien u voor “zo snel mogelijk” heeft gekozen is het mogelijk dat de order sneller dan 30 minuten bij u kan geleverd kan worden.

Heeft u een vraag, tip of klacht? Neem dan contact met ons op

029-9842934
Westerstraat 130,
1441 AT Purmerend
purmerend@sushitime.nl

sushitime-workshop-bedankt3

WIST U DAT …….. Sushi Time ook sushi workshops organiseert in haar vestiging in het WTC te Amsterdam? Je maakt je eigen maaltijd en de prijs is inclusief drankjes. Binnenkort ook een keer zelf leren sushi maken? Door de sparen in ons Sushi Time Friends programma, krijg je Friends vouchers, deze mogen ook verzilverd worden op een workshop.
RESERVEREN

sushitime-bediening

WIST U DAT …….. Sushi Time ook catering op locatie kan verzorgen? Dit kan al van in het klein diverse schalen verzorgen tot heel groot een kok leveren op locatie of zelfs het plaatsen van een lopende band. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

CATERING