[socialfonts]

sushi-bannerHartelijk bedankt voor uw bestelling

[samenvatting]

TEST bedankt voor uw bestellingsushitime-wtc-amsterdam-team

Ons team gaat met uw bestelling aan de slag. U ontvangt van uw order een bevestiging via e-mail. Indien u die niet ontvangt, kijk dan eerst in de spamfolder van uw e-mailprogramma. Sushi Time staat voor uitstekende kwaliteit, snelle levering en goede service.

Wij streven er naar uw bestelling binnen 30 – 45 minuten bij u te leveren. Indien u voor “zo snel mogelijk” heeft gekozen is het mogelijk dat de order sneller dan 30 minuten bij u geleverd wordt

Heeft u een vraag, tip of klacht? Neem dan contact met ons op

SushiTime WTC
Strawinskylaan 85
T 020-5753200
e. wtc@sushitime.nl

sushitime-workshop-bedankt3

WIST U DAT …….. Sushi Time ook sushi workshops organiseert in haar vestiging in het WTC te Amsterdam? Je maakt je eigen maaltijd en de prijs is inclusief drankjes. Binnenkort ook een keer zelf leren sushi maken? Als Sushi Time Friend spaar je ninja’s bij elke euro besteding. De gespaarde Friends vouchers kunnen ook ingeleverd worden bij de workshops.
RESERVEREN

sushitime-bediening

WIST U DAT …….. Sushi Time ook catering op locatie kan verzorgen? Dit kan al van in het klein diverse schalen verzorgen tot heel groot een kok leveren op locatie of zelfs het plaatsen van een lopende band. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

CATERING