Wijk Bij Duurstede: onze 15e vestiging

Sushi Time Wijk bij Duurstede opent donderdag 6 mei 2021 haar deuren. Bij dit leuke pandje aan de Veldpoortstraat 17A, zal je dus snel de allerlekkerste sushi kunnen afhalen en vanuit deze vestiging gaan we ook in Wijk Bij Duurstede en omgeving bezorgen, Driebergen doet dit al, maar we gaan dus uitbreiden!

Deze vestiging van Sushi Time zal worden gerund door het team van Driebergen. Bij alle zaken kun je terecht voor producten zoals heerlijk verse sushi, pokebowls, sashimi en warme snacks.

 

Sushi van Sushi Time Wijk Bij Duurstede

Woensdag Sushidag

In elke Sushi Time vestiging en dus ook in Wijk bij Duurstede geldt straks: WOENSDAG = SUSHIDAG. Ook in Leerdam hebben we de woensdag sushidag, waarbij we 50% korting geven op sushi menu’s en boxen. Kijk hiervoor op onze speciale woensdag sushidag pagina voor alle voorwaarden. Het is een hele leuke actie, waardoor iedereen voordeling onze sushi eens kan proberen. Bestel altijd voor dinsdag avond 24.00 uur, kom afhalen na 15.00 uur op woensdag en kies voor sushi menu’s en boxen en de korting wordt in de shop verrekend.

 

Sushi Time Actieboxen

Elke vestiging en dus ook Sushi Time Wijk bij Duurstede voert leuke actieboxen die elke dag te bestellen zijn. Neem vooral maar een kijkje in onze webshop en kies een heerlijke box uit. Daarnaast zijn er diverse momenten in het jaar dat we voor onze vaste klanten kring extra kortingen geven en die worden altijd gecommuniceerd via onze mailings en via Social Media zoals Facebook en Instagram.

 

Nieuwsbrief vestiging Wijk bij Duurstede

Wil je op de hoogte gehouden worden van al dit soort leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks. Of volg ons op instagram.Wij sturen wekelijks een mail en met speciale dagen krijgen onze vaste klanten kring altijd de mogelijkheid om te profiteren van leuke acties en kortingen. Ook hebben wij een loyalty systeem waar we onze vaste klanten belonen met een vaste korting van € 5,- na besteding van € 100,-. Lees meer over ons Sushi Time Friends programma

 

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag: 16:00 – 21:30 uur
Bezorgen dagelijks: 16:00 – 21:30 uur

Contact

Veldpoortstraat 17 A
3961 BK Wijk Bij Duurstede
T 0343-785649
wijkbijduurstede@sushitime.nl

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!