Voor onze vestiging in Amstelveen Westwijk zijn we op zoek naar een winkelmedewerker plus met keuken affiniteit, dit kan op part-time en later eventueel ook op full-time basis. Sushi Time heeft 10 vestigingen voornamelijk in de randstad en het Gooi. Anders gezegd hebben we 3 restaurants en 7 take-out & delivery winkels die we momenteel exploiteren.

Hoe werkt de vestiging?

De winkel Sushi Time in Westwijk is een take out en delivery winkel in het winkelcentrum Westwijk, naast de Albert Heijn. We zijn 7 dagen per week open. Je bent werkzaam in een open keuken waar we à la minute voor onze klanten hun sushi orders maken. Vanaf 17.00 uur gaan we ook bezorgen in de wijk. Momenteel is de winkel elke dag open van 10.00 uur tot 21:00 uur en op zondag zijn we om 16.00 uur open.uur. Je staat dagelijks met 2 personen in de winkel en daar komen in de avond nog 2 koeriers en een extra medewerker in de winkel bij.

Wat houdt de functie winkelnmedewerker plus in?

Als winkelmedewerker PLUS, ben je verantwoordelijk voor het goed helpen en adviseren van onze klanten. Uiteraard is er wel een verdeling tussen keuken en verkoop (kassa bedienen en orders assembleren), maar we willen je zo all-round mogelijk opleiden. Betekent dus dat je zowel gaat leren rollen als de kassawerkzaamheden gaat leren.Je dient overdag naast het helpen van klanten te zorgen met je collega voor voldoende mise-en-place (voorbereiding) zodat we de avond aan kunnen. In de avond dien je ook te zorgen dat de koeriers op tijd de deur uit gaan en is het belangrijk dat de order goed is. Tevens zorg je dat de schoonmaak in orde is en sluit het restaurant (de kassa) af.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die:

  • gewend is in een open keuken te werken;
  • basis keukenkennis en ervaring heeft, maar sushi kennis en ervaring is niet nodig. Wij leiden je intern op;
  • kennis en ervaring heeft met HACCP en alle regels betreft werkwijze en registratie welke daarbij komt kijken;
  • een doorzetter, een aanpakker, je geeft niet snel op en ziet altijd het positieve van iets in (glas is bij jou altijd halfvol);
  • communicatief vaardig, weet hoe om te gaan met klachten en bent representatief;
  • stress bestendig is. Je bent oplossingsgericht en je kunt goed en snel schakelen en kan creatief oplossingen bedenken;

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Neem dan contact op met Jesse Tjabring via jesse@sushitime .