WOENSDAG SUSHIDAG

Op woensdag sushidag krijg je 50% korting op alle menu’s en boxen als je deze komt afhalen in één van onze vestigingen.

De sushi woensdag korting geldt dus alléén op woensdag, maar er zijn wel wat spelregels. Hieronder hebben we deze even voor je op een rijtje gezet.

 

Wat zijn de spelregels van sushi Woensdag?


 • BESTELLEN: Plaats je bestelling online via de specifieke knoppen voor elke vestiging op deze pagina. Doe dit uiterlijk op dinsdag voor middernacht (24.00 uur) om in aanmerking te komen voor 50% korting op sushi.

 • KORTING: De korting van 50% is uitsluitend geldig op onze Menu’s en Boxen. In de webshop wordt de korting direct weergegeven bij de boxen en menu’s, inclusief de oorspronkelijke en afgeprijsde bedragen. Indien geen korting wordt getoond bij een product, is er voor dat product geen korting beschikbaar.

 • AFHALEN: Deze aanbieding is alleen geldig voor afhaalbestellingen op woensdag vanaf 15:00 uur.

 • CADEAUBONNEN: Op Sushi Woensdag kun je alleen betalen met Sushi Time bonnen. Andere cadeauvouchers, zoals Restaurantcadeau, Dinercadeau, Dinercheque, en VVV-bonnen, zijn niet geldig.

 • UITZONDERINGEN OP FEESTDAGEN: De actie is niet geldig op feestdagen. Dit betekent dat als Kerst, Oudejaarsdag of Nieuwjaarsdag op een woensdag valt, de actie die dag niet geldig is.

 • HULP BIJ BESTELLEN: Mocht je problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact op met de betreffende vestiging. Emailadressen en contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina.

  Kies een vestiging

  Aalsmeer

  Amersfoort

  Amstelveen (Westwijk)

  Baarn

  Bussum

  Hilversum

  Tiel

  Utrecht

  Wilnis (de Ronde Venen)

  Woerden