Workshop docent

Is het jouw passie om mensen dingen te leren? Vind je het leuk om een groep mensen te begeleiden en toe te spreken? Heb je in de avonduren of in het weekend minimaal 2x per maand tijd over, zo’n 5 uur per dag / avond? Dan is workshop docent wellicht wat voor jou.

Het klinkt raar, maar je hoeft geen sushi te kunnen maken om toch workshop docent te worden. Wij leiden iedereen intern op. Belangrijkste is dat je je comfortabel voelt om te praten voor een groep mensen en je geniet van het feit dat je mensen een hele leuke avond bezorgt. Onze workshop docenten zijn stuk voor stuk enthousiaste dames en heren die weten waar ze over praten door een goede interne opleiding, maar wel van nature een overwicht op een groep hebben.

Wat houdt het geven van een sushi workshop in?

Je zorgt dat de ruimte opgebouwd is zodat je de gasten alle benodigde spullen hebben om de workshop te volgen. Je houdt het introductie praatje en gaat de eerste soort sushi uitleggen. In totaal laat je de gasten 3 soorten sushi maken en vertel je tussen door steeds leuke weetjes en tips voor als men thuis sushi wil maken.

Kan jij je in het volgende vinden?

  • een aanpakker met natuurlijk overwicht
  • een achtergrond in lesgeven (geen must, wel een pré)
  • communicatief vaardig en voor een groep spreken gaat je goed af
  • representatief

Heb je interesse om sushi workshops te geven? Solliciteer dan op deze vacature door je korte motivatie en cv te sturen naar workshop@sushitime.nl t.a.v. Silvia van Zomeren

Workshop-Sushi-Time

wil je dit artikel delen?