SUSHI TIME VOOR BEDRIJVEN

ZAKELIJK SUSHI BESTELLEN VOOR LUNCH, DINER OF EEN FEEST

Zakelijk sushi nodig voor een lunch, diner of borrel?

Heeft u zakelijk sushi nodig? U kunt met Sushi Time een hele hoop kanten op. Sushi Time maakt schalen sushi van klein tot groot voor elke gelegenheid. Hieronder kunt u 365 dagen per jaar uw bestelling plaatsen voor morgen of verder. Voor bestellingen voor vandaag kunt u beter bellen met ons kantoor 020-4080306, let wel op dat ons kantoor niet telefonisch bemand wordt in het weekend, uw online bestelling wordt uiteraard wel in behandeling genomen.

Hele Rollen

Bent u een hotel, cateraar, restaurant of ander bedrijf dat graag alleen hele rollen inkoopt en zelf assortimenten samenstelt, dan kan dat uiteraard ook. Zoals aangegeven levert onze EG gekeurde productiekeuken 365 dagen per jaar, dus altijd dagvers. Indien u hele interesse heeft in het bestellen van hele rollen klik dan op de link.

 

Bento box tijdens vergadering?

Naast schalen is het ook mogelijk een Bento box bij ons te bestellen. Dit is een Japanse lunch box met vakken gevuld met sushi, sashimi, salade, noodles en warme items. We maken de bento boxen op maat, maar natuurlijk hebben we een aantal standaard varianten. Ideaal voor een lunch tijdens een vergadering. We kunnen al een Bento box voor je op maat samenstellen vanaf €13,50 ex BTW, stuurt u hiervoor een mail.

Online bestellen:

Onze centrale keuken levert sushi uit tussen 09:00 en 16:00 uur. Wilt u uw bestelling later pas ontvangen? Kijk dan welke vestiging in de buurt bezorgt. Onderstaande bedragen zijn ex BTW. U kunt online alléén bestellen voor morgen of verder. Er geldt een minimale bestelgrootte van € 58,50 exclusief BTW. Houdt u er rekening mee dat er nog transportkosten bij (kunnen) komen, afhankelijk van de leverplaats en tijd. Voor bestellingen voor VANDAAG adviseren wij u te bellen met ons kantoor voor de mogelijkheden 020-4080306 en NIET via deze online module te bestellen.

Onderstaande bedragen zijn ex BTW. Er geldt een minimale bestelgrootte van €62,00 inclusief BTW. Indien je voor vandaag wilt bestellen bel dan ons kantoor of het mogelijk is: 020-4080306

classic-52
Classic Schaal 52 stuks

fusion-schaal-52-GOEDFusion Schaal 52 stuks

sushitime-familybox
Family box 54 stuks

sushitime-sensation
Sensationbox

sensation
Sensation box 40 stuks

sensation-deluxe
Sensation de Luxe 40 stuks

classic-vega
Classic Vega 15 stuks

classic-zalm-tonijn-Classic Zalm/tonijn set 24 stuks

hosomaki-set
Classic hosomaki set 24 stuks

california-loversCalifornia Lovers 24 stuks

funkyrolls
Funky Rolls 24 stuks

sushitime-hot&spicy
Hot & Spicy 24 stuks

only-salmon
Only Salmon 24 stuks

just-tuna-
Just Tuna 24 stuks

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!