SOCIAL DEAL

Social Deal

U heeft een Social Deal bon gekocht voor de vestiging Amsterdam WTC, Amstelveen Stadshart, Baarn, Den Haag of Leiden. Klik op de rode buttons hiernaast om te bestellen, maar hieronder nog even de spelregels:

  1. Bestelde boxen kun je het beste één dag voor afhalen bestellen, maar dat is niet noodzakelijk
  2. De boxen kunnen niet besteld worden op feestdagen;
  3. Bij afhalen dien je de voucher mee te nemen als betaalbewijs of te laten zien op bijvoorbeeld je mobiele telefoon;
  4. Het is niet mogelijk om een gekochte bon voor de ene vestiging in te leveren bij een andere vestiging.

Naast deze deals heeft Sushi Time ook mooie andere aanbiedingen en acties die wellicht interessant zijn, bijvoorbeeld onze We-Love-sushi box of de Sensation Box. Neem gerust een kijkje in onze webshop door te klikken op de rode knoppen

Locatie WTC

Als je een bon gekocht hebt voor de vestiging WTC Amsterdam houdt er dan rekening mee dat deze vestiging in het WTC gebouw te vinden is op de 1e verdieping boven Café de Blauwe Engel & restaurant Che Buono. Het zit een beetje verstopt, mocht je het niet kunnen vinden dan kun je bellen naar 020-5753200.

Locatie Stadshart Amstelveen

Indien je een bon gekocht hebt voor vestiging Amstelveen Stadshart, kun je de box 7 dagen per week ophalen. Sushi Time Amstelveen vind je in het Vershart, het vers straatje dat begint tegenover de Intertoys en eindigt achter de HEMA. Mocht je het niet kunnen vinden bel dan 020-7372790

Locatie Baarn

De locatie Baarn is een take out en delivery winkel aan de Nieuw Baarnstraat 35, te Baarn. Haal de box daar op of bestel nog allerlei andere dingen erbij en we bezorgen de box voor je thuis.

Locatie Den Haag

Het restaurant in den Haag is gelegen in het New Babylon gebouw naast het station. Kom je met de auto dan kun je onder ons pand parkeren in de parkeergarage. Sushi Time ligt meteen bij de uitgang van de parkeergarage aan het Anna van Buerenplein 12. Je kunt ons voor vragen altijd bellen via 070-8873782.

Locatie Leiden

Onze kleine vestiging in Leiden ligt aan de Botermarkt 5. Je kunt daar aan de overkant parkeren op de Karnemelksbrug of op Nieuwe Rijn. Wij zijn bereikbaar via 071-3016204 voor vragen.

We Love Sushi Box van Sushi Time

We Love Box

46 Stuks sushi voor 2 à 3 personen van €49,50 voor €29,50

informatie | bestellen Alle vestigingen

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!