VESTIGINGEN

Waar in Nederland vindt je alle Sushi Time vestigingen?

Sushi Time vindt u inmiddels in diverse plaatsen, in totaal hebben we momenteel 12 vestigingen (nummer 13  is nu in aanbouw en er volgen er snel meer). Zo zijn er 3 Sushi Time restaurants in Nederland te vinden in WTC Amsterdam, Stadshart Amstelveen en New Babylon Den Haag. Eveneens zijn er 9 winkels voor take out & delivery in Amersfoort, Amstelveen Westwijk, Baarn, Driebergen, Gorinchem, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht. Onze nieuwste aanwinst zal April 2021 openen en zit in Tiel. Benieuwd naar wat Sushi Time allemaal te bieden heeft? Kom dan gerust een keer langs in één van onze winkels!

In alle vestigingen kun je terecht om de lekkerste sushi en more af te halen. Maar al onze winkels bezorgen ook. Tevens kun je in de 3 restaurants plaatsnemen aan een lopende band waar al onze sushi ronddraait. Hoewel de menukaart dus ronddraait, vindt u hier alvast de menukaart online zodat u een indruk krijgt van wat we allemaal zoals serveren.

Elke woensdag is het een speciale dag bij Sushi Time. Dan is het namelijk Woensdag Sushidag! Op elke locatie krijg je op deze dag 50% korting op alle menu’s en boxen als je de sushi uiterlijk dinsdag avond 24:00 uur hebt besteld en woensdag komt afhalen! Deze actie geldt dus alleen bij afhalen van je sushi. De korting is alleen geldig op de gewone menuprijs en niet op de actieprijs. Wil je meer hierover weten, ga dan naar onze Actie pagina of bestel meteen in onze webshop.

Sushi Sensation Actie Box

Sensation Box

(seizoensbox) 44 stuks sushi voor 2 à 3 personen van €52,00 voor €29,95

informatie | bestellen Alle vestigingen

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@sushitime.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!